Svijet

PUCAO NA MUŠTERIJU NA BENZINSKOJ PUMPI JER NE NOSI MASKU: Nakon svađe ispalio 3 hica u mladića, pa IZVRŠIO SAMOUBISTVO

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Pucao na mušteriju, pa presudio sebi zbog svađe u radnji na benzinskoj pumpi u Las Vegasu.

Izvor: Youtube/screenshot/FOX 2 St. Louis

Radnik (36) na benzinskoj pumpi u Las Vegasu, izvršio je samoubistvo nekoliko minuta nakon što je upucao mušteriju (26) koja je odbila da nosi zaštitnu masku u radnji. 

Policajci su ranjenog mladića saslušali u bolnici, a svedok na licu mesta je potvrdio svoj iskaz o incidentu. Detektivi su pronašli pištolj koji je korišćen u oba slučaja pucnjave i četiri čaure.

Policija kaže da je službenik vikao na kupca da stavi masku ili napusti radnju, ali je on odbio i stavio tri kese čipsa na kasu. Službenik je odbio da usluži čoveka, koji je potom izašao napolje sa čipsom i nije platio, prenosi AP.

Radnik ga je pratio napolju i počeo da ga snima kamerom mobilnog telefona. Mladića je ovo uznemirilo, pa je nasrnuo na radnika. Kada je fizički obračun prekinut, službenik je izvukao pištolj iz džepa i ispalio tri metka u žrtvu, pogodivši da jednim u rame, navodi se u izveštaju. Povređeni mladić otrčao je u susednu prodavnicu guma, gde ga je pokupila bivša devojka u kombiju.

Službenik se nakon toga svađao sa nekim na telefon. Nekoliko trenutaka nakon telefonskog razgovora okrenuo je pištolj ka sebi i ispalio metak u glavu. Policajac je u prijavi napisao da je muškarac, kada je stigao na lice mesta, i dalje držao pištolj u jednoj ruci, a mobilni telefon u drugoj, ležao je na leđima bez pulsa.

Mušterija na koju je pucano hospitalizovana je i rana od metka na ramenu brzo je sanirana.