Skandal!

UŽAS! DIVLJI BIK NAPAO UČESNIKA TRKE: Dva puta se zaleteo na njega - teško ga povredio i uništio bicikl! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Neverovatna scena na brdskoj trci u Kaliforniji, gde se vozač našao u neočekivanoj situaciji.

Izvor: Youtube/Cowboy State Daily/printscreen

Malo je falilo da se biciklistička trka u Kaliforniji završi tragično, smrću jednog od takmičara. Reč je o takmičenju Bjanki rok Kobler u Kaliforniji, a tokom ove brdske trke jednog od učesnika teško je povredio bik! Ogromna životinja našla se na stazi, a čim je video Tonina Inderbicina nasrnuo je na njega i njegov bicikl.

Tragedija je izbegnuta samo slučajno, pošto je bik nakon dva zaleta odustao od poigravanja sa nesrećnim biciklistom, koji je ovom prilikom doživeo teške povrede.

Vozač nikako nije mogao da reaguje, a okupljeni navijači samo su snimkom iz daljine zabeležili sve što se dešavalo na stazi. Pitanje je da li bi neko uopšte poverovao Toniju da ne postoji video zapis ovog incidenta.

Biciklista je bio nemoćan:

"Boli me sve, uglavnom vrat i gornji deo leđa. Najviše od drugog bacanja. imam mnogo ogrebotina i tragova udaraca. Jedino što me ne boli su leva ruka i glava", izjavio je biciklista.

Ipak, može se reći da je imao i malo sreće jer je bik odustao od napada na njega. Pitanje je kako bi se trka završila da je životinja nastavila da napada biciklistu koji je nepomično ležao na travi nakon što je dobio dva snažna udarca.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bik napao biciklistu
Izvor: Youtube/Cowboy State Daily