Svijet

DEVOJKU NAPALI PSI, ODGRIZLI JOJ UŠI I NOS PA IH POJELI! Jezivi prizor zatekli vlasnici životinja - ležala iskasapljena

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Psi su napali devojku i odgrizli joj delove lica!

Izvor: facebook/screenshot/Jacqueline Durand

Teksaška studentkinja i ljubitelj životinja tvrdila je da je bila katastrofalno unakažena tokom krvoločnog napada dva psa koji su joj otkinuli i pojeli delove glave i lica.

Žaklin Kler Duran (22) studentkinja na Univerzitetu Teksas u Dalasu koja je radila kao čuvar pasa, rekla je da planirala da prošeta Lusi, mešanca nemačkog ovčara, i Bendera, mešanca pitbula. A kada se tog dana pojavila u kući vlasnika pasa, i otvorila ulazna vrata, psi su je brutalno napali, navodi se u tužbi.

"Psi su izbacili Žaklin iz ravnoteže, zbog čega je pala i ispustila mobilni telefon. Onda su napali njenu glavu i lice, skinuli svu Žaklininu odeću i otkinuli i pojeli joj uši, nos, usne i veći deo lica ispod očiju", dodaje se u tužbi koju je podneo njen advokat.

Kako se navodi, devojka je već bila u kontaktu sa psima u istoj kući, životinje su bile mirne i nije bilo nikakvih incidenata, a vlasnici pasa nisu dostavili Žaklin nikakva upozorenja u vezi sa agresivnim ponašanjem pasa.

Opštinski sudija odlučio je da oba psa, koja su stavljena na staranje grada Kopel, budu eutanazirana, navodi NBC Dalas-Fort Vort.

Tagovi