Svijet

HOROR! OBEZGLAVIO SUPRUGU NA LOKALNOM TRGU! Muž pred ljudima odrubio ženi glavu, pa sa njom paradirao gradom!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Žena je navodno pre ubistva pobegla u Tursku iz Irana kako bi izbegla uznemiravanje, ali ju je vratio muž.

Izvor: Youtube/POLICE 110

Muškarac u iranskom gradu Ahvaz odrubio je glavu svojoj sedamnaestogodišnjoj supruzi u subotu pred ljudima na trgu Kasaei. Stravičan incident dogodio se 5. februara popodne, kada je muškarac u pratnji svog brata obezglavio svoju ženu pred mnoštvom ljudi na gradskom trgu, nakon čega je paradirao gradom sa glavom u ruci. Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama, može se videti kako muškarac u jednoj ruci drži glavu svoje žene, a u drugoj nož.

Žena je navodno pobegla u Tursku iz Irana kako bi izbegla uznemiravanje, ali ju je vratio muž. Prema novinskoj agenciji Rokna, muža i njegovog brata saučesnika uhapsila je lokalna policija nakon incidenta.

Prema izveštaju policije, muškarac je u subotu oko 15 sati pozirao sa glavom svoje supruge na trgu Kasaei u Ahvazu. Međutim, posle izvesnog vremena je pobegao sa lica mesta nakon što su ga fotografisali prisutni ljudi. Nakon dojave o incidentu, policija je pokrenula potragu i muškarac je uhapšen istog dana nakon nekoliko sati. Prema navodima policije, muškarac je rekao da je ubio svoju ženu zbog nekih "porodičnih problema". Policija je takođe pronašla telo žene.

Govoreći o incidentu, glavni sudija provincije Khuzestan je rekao: "Danas se u Ahvazu dogodilo ubistvo, a nakon toga ubica je pokušao da pokaže svoj gnusni čin u jednoj od ulica u gradu, čime je narušena psihička sigurnost Građani. Uz napor policije i izdavanje neophodnih sudskih naredbi, počinioci ubistva su identifikovani i uhapšeni nekoliko sati nakon incidenta. Pokrajinsko pravosuđe će se odlučno i brzo pozabaviti optuženima za ovaj incident".

Nezavisna grupa za ljudska prava IranTrue.com navela je da su medijske grupe koje podržava država okrivile žrtvu nakon šokantnog incidenta. Prema Iran True-u, medijska mreža IRGC-a (Korpusa garde islamske revolucije, ogranka iranskih oružanih snaga) okrivljuje suprugu žrtve da ima "provokativne fotografije"

Tagovi