Svijet

MANEKENKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO, SKOČILA KROZ PROZOR STANA: Našli je ujutru na trotoaru, ostavila i OPROŠTAJNU PORUKU

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Policija u njenom stanu pronašla pismo, ali manekenka u njemu nije navela zašto je odlučila da sebi oduzme život.

Izvor: Profimedia

Čelsi Krist (30), koja je progalšena za mis SAD-a  2019. godine preminula je u nedelju ujutro, nakon skoka sa zgrade na Menhetnu. Ona je prije tragedije, objavila i fotografiju na svom Instagram profilu sa porukom: "Neka vam ovaj dan donese odmor i mir".

Čelsi je živjela u luksuznom stanu na Menhetnu, a njeno tijelo pronađeno je na trotoaru oko 7:15 ujutru.

 "Sa velikom tugom dijelimo vijest o smrti naše voljene Čelsi. Njena svjetlost je inspirisala druge širom svijeta svojom ljepotom i snagom. Brinula je, voljela, smijala se i sijala“, rekla je njena porodica, prenosi CNN. Policija je u stanu pronašla poruku u kojoj je pisalo da želi da ostavi sve svojoj majci. U poruci nije objasnila zašto je sebi oduzela život.

 Krist je bila advokat i nastojala je da pomogne reformu američkog pravosudnog sistema. Imala je tri diplome sa dva univerziteta. Porijeklom je iz Severne Karoline. Radila je građanske parnice za advokatsku kancelariju i pomagala zatvorenicima koji su možda nepravedno osuđeni, kako bi besplatno mogli da dobiju smanjenje kazne. Krist je imala licencu za pravnu praksu u dvije države. Radila je i kao dopisnik za zabavu na ExtraTV.

 Često je iskazivala svoje stavove na Instagramu i rekla je da su društvene mreže samo za pokazivanje. Savjetovala je mnoge koji je prate da ne upoređuju sebe sa njenim niti bilo čijim fotografijama na društvenim mrežama:

"Moj Instagram je moj vrhunac i želim da izgledam najbolje što mogu da dijelim pogled na svoj život, svoju zabavu i tijelo na koje sam ponosna. Ali to nije sve. Fino podešen uvid u trenutak u vremenu. Ne dozvolite da ono što vidite ovdje da vas natjera da zaboravite da imam mane, ali sam jednostavno odlučila da ne dijelim te mane na fotogafiji", napisala je ona prošlog juna.

U oktobru 2019. godine Krist je progovorila na Fejsbuku za Svjetski dan mentalnog zdravlja. Dala je savjete o tome kako se nosi sa stresom.

Tagovi