Kobno Bogojavljenje

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! DJECA VRIŠTE DOK IM MAJKA NESTAJE POD LEDOM: Prekrstila se i skočila, a onda je usliedio HOROR

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ana Uskova (40), advokatica iz Sankt Peterburga tragično je izgubila život kada je pred svojom djecom na Bogojavljenje skočila u rupu u zaleđenoj rijeci i nije isplivala.

Izvor: Youtube/printscreen/The Bird

Pomenuta tragedija dogodila se u prošlu srijedu na Bogojavljenje na rijeci Odrež južno od Sankt Peterburga kada se Ana pred skok prekrstila i skočila u rupu u ledu, a jaka riječna struja ju je odnijela.

Na snimku koji je objavljen vidi se Ana u crnom jednodjelnom kupaćem kostimu kako se krsti pred skakanje u rijeku. Sin (10) i ćerka (14) gledali su njene poslednje trenutke života prije nego što im je majka nestala pod ledom. Kada su shvatili da ne izranja, oboje su počeli da vrište dok je struja njihovu majku odvukla pod debeli led zaleđene rijeke.

Njen muž biznismen Juri (50) brzo je zaronio za njom, kada je čovjek pored rupe u ledu počeo da mu dovikuje da će se Ana udaviti. Na snimku se vidi kako Juri utrčava u vodi, ali izranja bez Ane, dok vrisci i plač njihove djece postaju sve jači.

Kako se navodi temperatura vazduha bila je -5 stepeni Celzijujsovih kad je Ana skočila u hladnu rijeku. Potraga za njenim tijelom se i dalje nastavlja. UPOZORAVAMO da je video skoka Ruskinje u vodi UZNEMIRUJUĆEG sadržaja!

Ruskinja skače u vodi na Bogojavljenje
Izvor: YouTube/The Bird