Svijet

BRUTALNO UBISTVO BLOGERKE KONAČNO RIJEŠENO! Njen dečko nestao pa pronađen mrtav, u svesci zapisao JEZIVE riječi (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Blogerka Gabi Petito ubijena je prošlog ljeta, a nakon opsežne istrage koju je vodio FBI, utvrđeno je da ju je ubio dečko.

Izvor: YouTube/NewsNation Now

Slučaj ubistva mlade blogerke konačno je riješen, nakon višemjesečne istrage koju je vodio FBI i o kojoj su izvještavali svi mediji. Gabi Petito (23) nestala je u avgustu prošle godine, a njeno tijelo pronađeno je 19. septembra. Utvrđeno je da je zadavljena i da je pretrpjela ozbiljne povrede glave.

Blogerka je bila na putovanju Amerikom sa svojim dečkom Brajanom Londrijem, koji je nestao odmah nakon što je zabrinuta porodica prijavila da im Gabi ne odgovara na poruke niti se javlja na telefon. Policija je odmah istragu usmjerila ka njemu, ali je mladić ubrzo iščezao. Njegovi roditelji su najprije uzeli advokata, a onda policiji prijavili da je Brajan otišao na pješačenje i da se nije vratio. Dok se vodio kao nestao, Brajan je trošio novac sa Gabine kartice i slao poruke na njen telefon, pokušavajući da policiju uvjeri da i dalje vjeruje da je živa.

Njegovo tijelo pronađeno je tek u oktobru, u koritu rijeke u prirodnom rezervatu na Floridi. Potragu su otežale poplave i tek kada se voda povukla, leš je otkriven. Tada je objavljeno da je pored Brajanovog tijela pronađena sveska u nepromočivoj kesi, ali poruke u njoj su tek sada objavljene.

"Istraga je utvrdila da je Londri u svesci priznao krivicu za smrt svoje djevojke", saopštio je FBI. Londri je umro od prostrijelne rane koju je samom sebi nanio vatrenim oružjem. Ovaj slučaj je izazvao burne reakcije u Americi, i bio je intenzivno praćen u medijima. FBi je odmah pokrenuo potragu za njim, jer je bio smatran glavnim osumnjičenim za smrt mlade blogerke.

Poslednji snimak mladog para je zbunio čak i policiju, jer ga je načinio pozornik koji ih je zatekao kako se svađaju pored puta. Na tom snimku, Petito navodno fizički zlostavlja svog dečka. Ali motiv ubistva još uvijek nije razjašnjen.

Slučaj Gabi Petito
Izvor: YouTube/NewsNation Now

Tagovi