Svijet

ZATEKLA GA DA PRIČA SA BIVŠOM, PA USLEDILO KRVOPROLIĆE: Snimala dečka kako UMIRE, a policiji rekla - UBIO SE

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Jezivi zločin dogodio se na Baliju, nakon što je partnerka ubila svog dečka jer ga je videla kako priča sa bivšom ženom i poćerkom.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Prava drama odigrala se na Baliju nakon što je Meta Harpera (48) navodno napala njegova partnerka Ema Pakhapan u njihovoj kući jer ga je videla kako na video pozivu razgovara sa svojom bivšom suprugom i poćerkom, prenose britanski tabloidi.

Indonežanka, koja zahvaljujući prethodnom braku ima američko državljanstvo, rekla je istražiteljima da se Harper ubio, jer je policiji navodno pokazala snimak Harpera kako umire na podu i tvrdila je da je on sam namerno zaključao vrata prostorije jer je nameravao da se ubije. Policija joj nije poverovala i privela ju je.

Na snimku se Ema čuje kako histerično viče: "Ne znam šta se dogodilo!", a pre nego što ju je policija privela zbog sumnje da je Meta izbola nožem, na društvenim mrežama je objavila da se svima zahvaljuje na rečima podrške i da joj je mnogo teško zbog njegove smrti.

Harper koji je na Bali stigao 2020. godine i koji je tamo radio za hotelijersku kompaniju Karma, često je objavljivao snimke idiličnih scena sa tog ostrva. Harperova bivša devojka Alin Ifešon rekla je za britanske medije da je Met bio ljubav njenog života i da ju je pozvao nekoliko dana pred smrt i rekao joj da mrzi Emu jer mu je uništila život, kao i da žali što su se njih dvoje rastali.

"Bio je pravi džentlmen, nežan i divan čovek... Najbolji otac svojim devojčicama i poćerki... Bio je ljubav mog života i ne mogu da verujem da ga više nema", izjavila je ona.

Tagovi