Svijet

TEŠILA GA POLJUPCIMA ZBOG DOŽIVOTNE KAZNE! Sudiju snimili kako se ljubi sa ubicom, strast pokazivala i ranije (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Bustos je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubistva policajca Leandra Tita Robertsa 2009. godine.

Izvor: Facebook/printscreen/Youtube/printscreen/Telenueve

Mariel Suarez (49), argentinski ženski sudija kojoj je očito zaigralo srce kada je prvi put ugledala svirepog ubicu Cristiana 'Maija' Bustosa, snimljena je kako se s njim ljubaka u zatvoru smeštenom nedaleko od grada Treleva. Njeni poljupci su snimljeni samo nedelju dana nakon što je Bustos osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubistva policajca Leandra Tita Robertsa 2009. godine.

S njim se našla i dan kasnije, 30. decembra, ali do javnosti ipak nije došla informacija šta je tada s njim radila tokom dvosatne posete. Zanimljivo, Suarez je takođe bila članica sudskog odbora koji je odlučivao o tome zaslužuje li Bustos umreti u zatvoru, i jedina se protivila takvoj kazni.

"Nisam u romantičnom odnosu sa spomenutim muškarcem. Da, popili smo piće, donela sam mu hranu, ali nisam se sa njim ljubakala. Posetila sam ga jer želim o njemu napisati knjigu. Došla sam ga videti iz akademskih razloga", rekla je sudija, čije je opravdanje malo ko uzeo za ozbiljno s obzirom na video i njenu prošlost.

Naime, ona je svoju strast prema zatvorenicima pokazivala i ranije, pa tako portal La Nacion podseća da je 2013. godine bila smenjena sa dužnosti jer je tada bila optužena da pomaže kažnjenicima i pušta ih na slobodu putem telefonskih poziva.

Ljubi se sa zatvorenikom
Izvor: YouTube/telenueve

Tada je njena žalba usvojena, na posao je vraćena 2015. godine, ali se čini kako bi je najnoviji skandal definitivno mogao koštati dalje karijere.

Inače, policajac Leandro Tito Roberts ubijen je tokom Bustosova hapšenja, a u tom trenutku se nalazio na poternici zbog bega iz zatvora. Pritom je još jedan policajac ranjen, a u pucnjavi je ubijen i Bustosov brat. Bustos je prethodno osuđen zbog okrutnog ubistva svog devetomesečnog sina.

Tagovi