Svijet

NAŠE SVADBE DJELUJU SIROTINJSKI U ODNOSU NA OVO LUDILO: Pjevačicu polivali KOFAMA PUNIM NOVCA (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Poslije ovog nastupa, može u penziju! Ovu pjevačicu su bukvalno polivali kofama punim para.

Izvor: Instagram/urvashiradadiya_official/screenshot

Običaj na domaćim svadbama (a nekada i isparaćajima u vojsku) i većim slavljima jeste da se muzika "kiti" obilato, novčanice se guraju muzičarima u instrumente, lijepe im na čelo...

A kada vidite šta je jedna pevačica doživjela, ove "bahanalije" na našim svadbama će vam djelovati skrono i siromašno...

Snimak sa nedavnog nastupa indijske pevačice Urvaši Radadije, takozvane kraljice "gudžarati folka", zapanjio je cijeli svijet. Tamošnja zvijezda je doživjela da je fanovi ne zatrpavaju novcem, već bukvalno "polivaju" kofama para na bini, a sve kad je počel da izvodi jednu pjesmu!

Cio podijum je bio prekriven parama, a koliko je pjevačlca zaradila, nije tačno poznato. Novinar portala "India Today" je primijetio da je ta kanta, kojom je pevačica "polivana" bila puna novčanica od 500 rupija, što je otprilike 6 eura.

Urvaši je ovaj snimak podijelila na svom Instagram profilu, a vjernim fanovima se skromno zahvalila na nezapamćenom "bakšišu". Kako je napisala, njihov gest ju je dirnuo i zahvalila im se na "neprocjenjivim izrazima ljubavi".