Svijet

MARIJA I NJEN MUŽ PRONAĐENI MRTVI NA BOŽIĆ! Policija tijela pronašla u dvorištu, a petoro njihove djece u kući

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Bračni par je policija pronašla mrtve u dvorištu na Božić.

Izvor: youtube/screensot/WPLG Local 10

Petoro djece ostalo je bez roditelja nakon što su Marija Gonzales i njen suprug Arsenio Gonzales pronađeni mrtvi u kući u Hjustonu. Policija sumnja na ubistvo i samoubistvo.

Bračni par je policija pronašla mrtve u dvorištu na Božić. Marija je imala vidljivu povredu glave koja je najvjerovatnije nastala udarcem tupim predmetom, dok je Arsenio na glavi imao prostrijelnu ranu. U njihovoj kući policija je zatekla petoro djece starosti od sedam do 16 godina, navodi ABC 13.

"Djeca su pronađena nepovrijeđena i nisu vidjela smrt svojih roditelja", saopšteno je iz kancelarije lokalnog šerifa, prenosi Independent.

Muž i žena su veče prije toga bili na svečanoj večeri, a do napada i pucnjave je došlo nakon povratka kući. Pored njih pronađeno je jedno vatreno oružje. Djeca se trenutno nalaze u Domu za nezbrinutu djecu, ali će uskoro biti predati članovima bliže porodice koji će preuzeti brigu o njima.

"Nastavićemo da sprovodimo našu istragu, a razgovaraćemo i sa članovima porodice koji su vjerovatno bili na zabavi sa bračnim parom kako bismo pokušali da razumijemo šta se dogodilo", saošteno je iz kancelarije šerifa.