Svijet

KONAČNO RIJEŠENO UŽASNO UBISTVO DJEVOJČICE! Silovana pa brutalno ubijena u PARKU!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Ubistvo djevojčice, koje je decenijama zbunjivalo policiju, riješeno je posle 43 godine. Evo ko je uhapšen!

Izvor: San Francisco Police department

Brutalno silovanje i ubistvo djevojčice, čije je tijelo pronađeno u parku, riješeno je poslije 43 godine, saopštila je policija San Franciska.

Melisa Rolf Harvi (15) pronađena je mrtva u parku u tom gradu, a autopsija je utvrdila da je silovana, brutalno prebijena pa zadavljena. Uhapšen je čovjek koji sada ima 76 godina, i optužen za ovaj strašni zločin.

Djevojčica koja je živjela u Njujorku, prijavljena je kao nestala u martu 1978, a poslednji put je viđena u Golden Gejt parku. Sjutradan je njeno tijelo pronađeno u obližnjem Sutro Hajts parku, a policajci su zatekli jeziv prizor.

Ovaj slučaj tapkao je u mjestu čitave četiri decenije, da bi prošle godine ponovo bio otvoren kako bi policija uz korišćenje najmodernijih forenzičkih metoda utvrdila ko je ubio Melisu. Uhapšen je Mark Stenli Personet (76), koji je sedamdesetih tri puta hapšen zbog fizičkog napada.

Izvor: San Francisco Police department

"Želimo da policija i sve agencije u Americi pretraže svoje arhive kako bismo utvrdili da li je Personet povezan sa još nekim slučajevima mladih žena", saopštila je policija San Franciska.

Melisa je živjela u Njujorku, i bila je usvojena. Nekoliko mjeseci prije ubistva, u njenu kuću došla je mlada žena koja se predstavila kao njena biološka sestra. Rekla je da je pronašla njihovu biološku majku i pozvala Melisu u San Francisko, kako bi je konačno upoznala.