Svijet

UBIO JE 42 ŽENE I PIO NJIHOVU PLJUVAČKU: Šamanove žrtve same sebi kopale grob, a sve je počelo nakon ČUDNOG sna (VIDEO)

Autor Milena Mijušković

Ahmad Surađi iz Indonezije tvrdio je da je duhovni iscelitelj. On je počeo da ubija 1986. godine, nakon što mu se otac javio u snu sa važnom porukom.

Izvor: YouTube/Printscreen/Baffling Documentaries

Prema očevom proročanstvu, on bi bio mnogo moćniji i mogao bi da izvodi snažnija magijska dela, ako bi ubio 70 žena. Međutim, mnogi su ga poštovali i preporučivali ga, a navodili su ga i kao humanog, jer je davao novac u dobrotvoren svrhe.

Surađi je retko morao da izlazi iz kuće kako bi pronašao žrtve. Većina je dolazila kod njega u nadi da će im pomoći da poboljšaju svoje ljubavne živote, a žene su dolazile iz svih krajeva. On je svoje magijske veštine debelo naplaćivao. Ženama bi najpre uzeo 200 do 400 dolara, a tek nakon toga bi započeo bi obred.

 U sklopu njegovog magijskog rituala, koji je isključivo bio u njegovu korist, žrtve su mu pomagale sa kopanjem sopstvenih grobova. Potom bi žene ušle u jamu, a on bi ih zakopao do struka. Ubeđivao ih je da je sve to proces "izlečenja", ali ih je on umesto toga davio i ubijao. U jednom trenutku nije imao toliko "klijenata". Navodno je izašao i pokupio prostituke, doveo ih kući i ubio kako bi ispunio kvotu od 70 žena.

KORISTIO BIZARNE METODE NAKON RITUALA

Metode koje je koristio nakon rituala u najmanju ruku su bizarne. Surađi je verovao da pljuvačka njegovih žrtava poboljšava šamanske moći, pa je zbog toga pošto bi zadavio svoje žrtve pio njihovu pljuvačku, ali i dalje nije poznato kako je to radio. Na kraju rituala bi žrtvu skinuo golu, a ostatak njenog tela bi zakopao sa glavom okrenutom prema njegovoj kući kako bi kanalisao mistične moći.

Poslednju devojku ubio je 1997. godine, a njeno zakopano telo je pronašao farmer na polju šećerne trske hraneći stoku. Nakon toga je policija kod Surađija pronašla njenu odeću, kao i stvari nekoliko drugih nestalih devojaka.

Uhapšen 30. aprila 1997. godine. U toku ispitivanja otkrio je da je za 11 godina ubio 42 žene i da ih je sve zakopao na istom polju šećerne trske, ali zvaničnici smatraju da je broj njegovih žrtava daleko veći, jer je u tom periodu iz sela nestalo više od 80 žena, ali nema pouzdanih dokaza da ih je sve Surađi ubio.

Nakon što je otišao u zatvor, Surađi je prestao da bude šaman. Prešao je u islam i postao veoma pobožan. Zapravo, počeo je da daje verske savete ostalim zatvorenicima, među kojima je čak stekao status slavne ličnosti.

Pred pogubljenje je zatražio da poslednji put vidi svoju ženu, koja je bila osuđena na doživotnu robiju zbog sumnje da mu je pomagala u ubistvima.

Ahmad Surađi je streljan 2008. godine, a pre nego što je umro dao je poslednji intervju u kom je izjavio: "Crna magija je došla od Boga. Nemam je više, pokajao sam se".

Tagovi