Svijet

BRAT OBEZGLAVIO TRUDNU SESTRU! Pravio selfi sa odsečenom glavom, pa pokazivao komšijama, a ovo je MOTIV JEZIVOG UBISTVA

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Ubio sestru jer je pobegla i udala se za muškarca bez pristanka svoje porodice.

Izvor: Robert Szymanski / Shutterstock.com/Dailymail.co.uk/screenshot

Policija u zapadnoj indijskoj državi Maharaštra uhapsila je tinejdžera jer je navodno obezglavio svoju trudnu stariju sestru i pozirao za selfi sa njenom odsečenom glavom u takozvanom "ubistvu iz časti", nakon što je pobegla i udala se za jednog muškarca bez pristanka svoje porodice.

Sanjai Mote (17) je navodno je odrubio glavu svojoj sestri Kirti Tor (19) u kuhinji njene kuće, dok je pravila čaj za njega i njihovu majku Šoba Mote. Sanjai i Šoba su se zatim navodno slikali sa Kirtijinom odsečenom glavom i pokazali je svojim komšijama, saopštila je policija.

 Kirti, koja je bila dva meseca trudna, pobegla je u junu i udala se za svog dečka Avinaša Tora, kojeg je upoznala na koledžu, potajno nakon što se njena porodica protivila tome što je njen ljubavnik bio siromašniji od njihove porodice. Njena majka i brat su tražili da je posete i kad su stigli u njen stan u nedelju tinejdžer je napao sestru s leđa.

Šoba (39) je držala ćerku za noge dok je Sanjai odrubljivao glavu svojoj sestri pomoću srpa (zakrivljenog sečiva koje se koristi u poljoprivredi za berbu useva), pre nego što su pozirali za selfi sa njenom glavom i pokazali komšijama. Tinejdžer i majka su se predali u policijskoj stanici Virgoan i sada su uhapšeni.

Policijski inspektor je rekao za lokalne novine: "Dečak je izgleda dobio inspiraciju iz nekog filma. Sestri je odrubio glavu u kuhinji dok je spremala čaj za njega i njegovu majku".

Mlada žena nakon udaje nije puno kontaktirala sa porodicom, ali ju je majka posetila nedelju dana pre ubistva. Policija tvrdi da je majka znala da joj je kćerka trudna. Svake godine u Indiji bude ubijeno više stotina ljudi zato što su se zaljubili ili venčali protiv želja svojih porodica.

Tagovi