Svijet

HOROR! ŽENA UBILA STARCA, PA NA NJEGOVIM GRUDIMA UREZALA JEZIVU PORUKU!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Žena na njegovim grudima napisala poruku: "Diram djevojčice".

Ilustracija
Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kućna pomoćnica (29), optužena je za ubistvo muškarca Roberta Rejnora (80), koji je pronađen mrtav na Stejten Ajlendu u Njujorku. On je pretučen je na smrt, a na njegovim grudima je pisalo "dirao sam djevojčice". Starac koji je pronađen bez majice i ležeći na leđima, imao je posjekotine na čelu i modrice na oba oka, saopšteno je iz policije.

Tijelo Roberta Rejnora pronađeno je u hodniku na prvom spratu zgrade, na sjevernoj strani ostrva, saopštila je policija. Policija je takođe na njegovom tijelu pronašla reči "U svojoj sobi uzimam lutke za djevojčice od 1 do 5 godina" ispisane na trbuhu i "ja dodirujem" na desnoj nozi, kažu policijski izvori.

Iako je starac hapšen 24 puta, u njegovom dosijeu nema bilješki o pedofiliji. Njegovo ime nije moguće pronaći u registru pedofila. Od svih hapšenja samo za četiri je podnijeta krivična prijava: Dva napada na djevojku 1987. godine, treći napad 1992. i posjedovanje droge 1996. godine, saopštili su izvori.

Rejnor je ubijen tupim predmetom, udarcima u glavu i tijelo. Njegova ćerka Karolin rekla je da njen otac nije pedofil i da nikad ne bi dirao djecu.

Tagovi