Svijet

VIDIO KAKO AUTO DIVLJA PO PUTU, PA NAPRAVIO PODVIG ZA PAMĆENJE! Žena izgubila kontrolu nad vozilom, a onda se on pojavio

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Muškarac u Holandiji žrtvovao je svoj automobil da bi spasio život onesviješćenoj ženi.

Izvor: Twitter/Printscreen/Buitengebieden

Svi znamo da saobraćajne nesreće, posebno sudari, mogu biti opasni po život. Ali šta ako vam kažemo da bi sudar dva automobila mogao spasiti život? Ne biste vjerovali dok ne vidite ovaj video.

Muškarac u Holandiji žrtvovao je svoj automobil da bi spasao život onesviješćenoj ženi koja je izgubila kontrolu nad svojim automobilom. Na snimku se vidi automobil, koji izgleda kao da je van kontrole, kako se kreće stalnom brzinom na travnatom terenu pored autoputa.

Iako automobil naleti na zaštitnu ogradu, nastavlja da se kreće. Ubrzo vidimo još jedan automobil kako se vozi ispred njega i zaustavlja ga tako što ga pušta da udari o zadnji dio. Incident je snimljen na kontrolnoj kameri automobila koji se kretao iza ova dva automobila.

Na snimku je pisalo: "Čovjek žrtvuje svoj automobil da bi spasio drugog vozača koji je bio u nesvijesti". Incident se dogodio u Nanspitu u petak popodne kada je jedan vozač primijetio automobil koji se nesvojstveno kreće auto-putem tokom njegove vožnje kući.

"Ono što sam vidio nije bilo dobro. Bilo je jasno da dama više nije pri svijesti", rekao je vozač heroj. On je dozvolio da ga žena udari u zadnji dio njegovog automobila da bi se njeno vozilo zaustavilo.

"Žena je imala pet polomljenih rebara od incidenta", pisalo je u jednom od tvitova, dodajući da nije jasno kako joj je postalo loše do te mjere da je pala u nesvijest.

Kako je izgledao cio događaj možete pogledati i sami:

Tagovi