Ekonomija

Gradiće se BOKA PLACE u Tivtu - najjeftiniji stan koštaće 190.000 eura!

Autor mondo.me

Realizacija projekta gradnje novog dijela nautičkog naselja Boka Place u Tivtu trebalo bi da počne krajem godine, saopštili su iz Porto Montenegra.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Oni su kazali da je novi urbani rezidencijalni kompleks, sa preko 200 stanova, osmišljen da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnina na tivatskoj rivijeri i u Crnoj Gori.

“Novi kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaje, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje”, naveli su predstavnici Porto Montenegra.

Oni su dodali da će Boka Place ujedno ponuditi novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji pet zvjezdica.

“Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti”, navodi se u saopštenju.



Na samom ulazu u Porto Montenegro sa Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

Iz Porto Montenegra su kazali da je Vlada dala saglasnost da se projekat Boka Place uvrsti na listu razvojnih, u okviru programa ekonomskog državljanstva.

"Ovo je sjajna prednost Boka Place-a na globalnom tršištu nekretnina, s obzirom na to da je crnogoski pasoš rangiran kao 32. po ekonomskoj mobilnosti, što je izuzetno atraktivno za kupce iz Rusije, Kine ili Turske”, dodaje se u saopštenju.

Cijene stanova u Boka Place-u počinju od 190 hiljada eura.