Ekonomija

Pokrenuli kampanju u cilju turističke promocije seoskih predjela

Izvor MINA

Meanderbug, društveni biznis koji se bavi razvojem seoskog turizma, pokrenuo je kampanju findME Montenegro, čiji je cilj da turistima iz inostranstva prikaže rijetko poznate seoske predjele Crne Gore.

Izvor: screenshot/YouTube/Meanderbug

Iz Meanderbug-a su agenciji Mina-business kazali da je kampanja findME Montenegro inspirisana kampanjama nacionalnih turističkih organzacija Irske, Norveške i Njemačke, koje su, svaka na svoj način, odgovorile na izazove koje je donijela pandemija koronavirusa, u vidu promotivih spotova koji naglašavuju ljepote tih zemalja.

#findME
Izvor: YouTube/Meanderbug


 “Meanderbug svojom kampanjom promoviše osjećaj mira koji pruža crnogorsko selo. U fokus je stavljena jedna majka kojoj je ovakav odmor najpotrebniji, a video prati njen put kroz Lukavicu i Župu Nikšićku, gdje zajedno sa porodicom uživa u crnogorskim tradicionalnim specijalitetima”, objasnili su iz Menaderbug-a.

Porodica Boone, koja se pojavljuje u promo spotu, je porijeklom iz Amerike, a prije sedam godina su odlučili da se presele u Crnu Goru koju sada zovu svojim domom.

Brit Boone je ovdje osnovao Meanderbug, inspirisan ljepotama i prilikama koje nudi seoski turizam u Crnoj Gori”, rekli su iz Menaderbug-a.

Meanderbug je booking platforma usmjerena na promociju seoskog i avanturističkog turizma u Crnoj Gori, a posluje sa preko 100 seoskih domaćinstava i vodiča širom zemlje.

Tagovi