Ekonomija

RUDNIK UGLJA: Vodovodu Pljevlja ustupljene pumpe, Nikšiću mehanizacija za prevoz šljake

Poručili su da su pozitivno odgovorili na zahtjeve opština Pljevlja i Nikšić.

Izvor: MONDO

Kompanija Rudnik uglja AD Pljevlja saopštila je danas da je pljevaljskom preduzeću DOO "Vodovod" ustupila dvije pumpe radi stabilizacije vodosnabdijevanja sa izvorišta Breznica, kao i da je na molbu Opštine Nikšić, ustupila mehanizaciju za prevoz šljake kao alternativne metode za suzbijanje učestalih požara na deponiji Mislov do.

Poručili su da su pozitivno odgovorili na zahtjeve opština Pljevlja i Nikšić.

"Na molbu lokalnog preduzeća DOO 'Vodovod' kompanija Rudnik uglja AD Pljevlja ustupila je pomenutom preduzeću dvije pumpe radi stabilizacije vodosnabdijevanja sa izvorišta Breznica", ističe se u saopštenju.

Iz Rudnika uglja su dodali da će se menadžment te kompanije truditi i u narednom periodu da pomogne i unaprijedi život građana Pljevalja, a posebno kada su u pitanja prioritetne oblasti.

"Kompanija Rudnik uglja AD Pljevlja pozitivno je odgovorila i na molbu Opštine Nikšić, ustupivši mehanizaciju za prevoz šljake kao alternativne metode za suzbijanje učestalih požara na deponiji Mislov do. Rudnik uglja AD Pljevlja kao društveno odgovorna kompanija pozitivno će odgovoriti na sve zahtjeve ovog tipa sa svim svojim kapacitetima", piše u saopštenju.