Ekonomija

LET PODGORICA-LJUBLJANA KASNI VIŠE OD 24 ČASA ZBOG KVARA NA AVIONU

Autor Đina Radulović Izvor Vijesti

Avion "To Montenegra" koji je juče oko 12 časova trebao da krene iz Ljubljane za Podgoricu, nije poletio zbog manjeg tehničkog kvara, dok iz ove državne avio-kompanije tvrde da će biti organizovan nakon rješavanja tih problema.

Izvor: MINA

"Tehničke službe naše kompanije se nalaze na licu mjesta u Ljubljani i ulažu sve napore da se avion što prije vrati u plovidbeno stanje. Planirane letove za sada obavljaju partnerske kompanije", kazali su iz državnog avio-prevoznika.

Kako su saopštili iz "To Montenegro", sigurnost i bezbjednost putnika im je prioritet zbog čega su im sinoć obezbijedili transfer i boravak u hotelu, prenose Vijesti.

"Vijestima" se tokom dana obratilo više putnika i njihove rodbine iz Podgorice, koji tvrde da su od juče zaglavljeni u Ljubljani i da nemaju informacije kada će biti organizovan povratni let. Oni su naglasili da su prenoćili u hostelu, ali da i dalje čekaju na ljubljanskom aerodromu, bez detaljnijih informacija.

Dio rodbine putnika je kako su "Vijestima" kazali, danas otišao na podgorički aerodrom, kako bi se direktno informisali o problemima sa ovim letom. Oni tvrde da im je rečeno da se radi o velikom kvaru i da ne znaju da li će povratni let biti organizovan u toku dana. Naglasili su da postoji mogućnost da se putnici povezanim letom vrate preko Beograda, pišu Vijesti.

Ovaj avion iz Slovenije, trebao je na podgorički aerodrom da sleti oko 13:10 časova juče.