Ekonomija

WIZZ AIR ZVANIČNO POTVRDIO UKIDANJE LINIJE KA BEČU I RIMU

Autor Milena Backović Izvor CdM

Kompanija Wizz Air od kraja oktobra obustavlja letove iz Podgorice do Beča i Rima. Da situacija bude još gora, dvije linije iz Podgorice ukida i Ryanair, i to prema Zagrebu i Barseloni.

Izvor: Promo/represent.co

Avio kompanija Wizz Air je CdM-u potvrdila da od jeseni obustavlja letove ka Rimu i Beču. Nijesu na pitanje CdM-a mogli odgovoriti da li će u narednom periodu uspostaviti neke nove avio konekcije iz Podgorice, kako navodi CDM.

“U okviru stalnog istraživanja i potrage za novim mogućnostima ruta, Wizz Air je odlučio da privremeno obustavi letove između Beča i Podgorice, kao i Rima i Podgorice. Međutim, avio-kompanija sa zadovoljstvom obavještava da će ove rute nastaviti da služe putnicima tokom ljetnje sezone. Ovo strateško prilagođavanje omogućava optimizaciju operacija istovremeno osiguravajući da putnici mogu uživati u pogodnostima i dostupnosti ovih ruta tokom perioda najveće frekvencije putovanja”, naveli su u ovoj niskobudžetnoj kompaniji.

U kompaniji nijesu mogli konkretno da odgovore da li će pokrenuti neke nove avio rute iz Podgorice, kako saznaje CDM.

“Kao dinamična avio-kompanija, mi kontinuirano istražujemo potencijal uspostavljanja novih ruta i proširenja naših mrežnih veza. Međutim, u ovoj fazi, nismo u mogućnosti da pružimo dodatne informacije niti da damo bilo kakve dalje komentare o ovom pitanju”, naveli su u Wizz Air-u u izjavi za CdM.

Možda ce vas zanimati