Ekonomija

ODLOŽENI LETOVI AIR MONTENEGRA!

Autor Anđela Pešić Izvor CdM

Letovi kompanije Air Montenegro iz Tel Aviva za Podgoricu, kao i za Tel Aviv, Pariz i Kišinjev iz Podgorice, koji su trebali danas da budu realizovani, su otkazani, potvrdila je CdM-u PR kompanije Jelena Paović.

Izvor: MINA

Ona je pojasnila da je razlog otkazivanja to što je avion Airbus A320 koji je kompanija iznajmila od Heston Airlinesa prilikom polijetanja iz Tel Aviva za Podgoricu imao kontakt sa pticom.

“Nakon kontakta kapetan je vratio avion za Tel Aviv da procijeni štetu. Kontrolom je utvrđeno da nema oštećenja i da je avion u plovidbenom stanju. Prilikom punjenja goriva došlo je do kontakta aviona sa dostavnim vozilom za gorivo na aerodromu Ben Gurion”, kazala je Paović.

Prema njenim riječima avion Airbus A320 ponovo je u funkciji i na raspolaganju je kompaniji, te da je planirano da prvi let bude realizovan sjutra, 21. juna, u ranim jutarnjim časovima iz Tel Aviva.

Paović je naglasila da je svim putnicima obezbijeđen smještaj i prevoz.

“Kompanija će procijeniti štetu u narednom periodu kako budu pristizali zahtjevi za kompenzaciju putnika”, zaključila je Paović.