Ekonomija

OD 15. DECEMBRA AIR MONTENEGRO PONOVO LETI ZA ISTANBUL!

Autor Mia Radulović Izvor Vijesti

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro od 15. decembra ponovo uvodi letove iz Podgorice za Istanbul.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kako je saopšteno kompanije letovi iz glavnog grada Crne Gore do najvećeg turskog grada odvijaće se dva puta sedmično - svakog četvrtka i nedjelje, prenose Vijesti.

Dodaju da se pored te linije, tokom cijele godine, odvijaju se redovni letovi iz Tivta ka Istanbulu i to pet puta sedmično.

"Air Montenegro je na samom početku poslovanja uveo cjelogodišnje letove iz Tivta ka Istanbulu i ova nova linija se pokazala kao jedna od najatraktivnijih kako za inostrane, tako i za domaće putnike. Sa ukupno sedam rotacija tokom zimske sezone odgovorićemo na veliku potražnju za letove kako iz Tivta, tako i iz Podgorice ka Istanbulu", saopšteno je iz kompanije.

Navodi se i da je nacionalni avio-prevoznik trenutno u intenzivnim pripremama za narednu godinu, koje podrazumijevaju pokretanje starih, ali i novih linija, kako pišu Vijesti.

"Tako će od maja naredne godine četiri puta sedmično saobraćati za Prag, dok su već najavljene dvije nove destinacije od juna - za Brno i Bratislavu", zaključuju iz Air Montenegra.