Ekonomija

AIR MONTENEGRO: Treći avion ponovo operativan!

Autor Jovana Raičević Izvor MINA

Treći avion, Airbus A320 kompanije Air Montenegro ponovo je operativan i saobraćaj će od danas biti normalizovan.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

"Zbog tehničke neispravnosti aviona iznajmljenog od hrvatske kompanije Trade Air, prethodna četiri dana došlo je do promjena u planu saobraćaja, kao i kašnjenja pojedinih letova", navodi se u saopštenju.

Air Montenegro je, kako su rekli iz kompanije, sve svoje raspoložive kapacitete usmjerio na organizovanje i realizaciju saobraćaja, sa ciljem da putnici dođu do željene destinacije u najpribližnije vrijeme planiranom, poštujući prije svega bezbjednost i sigurnost putnika.

Možda ce vas zanimati

"Brza reakcija tima nacionalne avio-kompanije je za određen broj letova našla i alternativna rješenja u vidu prevoza do drugog aerodoroma ili prevoz drugom avio-kompaniom, dok je značajan broj letova organizovan po planu i bez kašnjenja", dodaje se u saopštenju.

Ovakve i slične situacije su, kako su kazali, uobičajene u avijaciji i svjedoci smo da je, naročito tokom ove godine, veliki broj avio-kompanija otkazao na hiljade letova širom Evrope.

"Air Montenegro je ipak učinio sve da se letovi realizuju, imajući u vidu da svako pomjeranje leta može uticati na planove putnika, u čemu je imao i veliku podršku partnera i operativnih službi", navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su se zahvalili svim putnicima na razumijevanju i kooperativnosti, a kroz kontinuirane aktivnosti u narednom periodu će nastojati da dodatno unaprijede sistem podrške.