Politika

SNP: ODOVIĆ VRŠI PRITISAK NA ZAPOSLENE KAKO BI PRESTALI SA PRIKUPLJANJEM POTPISA PODRŠKE DAMJANOVIĆU!

Autor Jovana Raičević

"SNP osuđuje ponašanje državnog sekretara u Ministarstvu finansija Janka Odovića, koji vrši pritisak na službenike Uprave carina, kako bi prestali sa prikupljanjem potpisa, odnosno podrške smijenjenom v.d direktora Aleksandru Damjanoviću", saopšteno je iz te partije.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Sopštenje SNP-a prenosimo u cjelosti:

"Koristimo i ovu priliku da upozorimo gospodina Odovića i sve koji se bavi ovim načinom “dobronamjernih razgovora” da smo čvrsto vjerovali da su ovakve metode prevaziđene, te da su ostale samo kao dio DPS arsenala manipulacija i ucjena.

 Takođe, sigurni smo da pomenuta gospoda odlično znaju da su sloboda mišljenja i slobodnog izražavanja osnovna ljudska prava, i da ovaj način “komunikacije” ne doprinosi stvaranju pozitivnog imidža, koji bi trebalo da krasi funkcionere ove Vlade.

Socijalistička narodna partije vjeruje da je ovo samo izolovan slučaj u ponašanju državnih funkcionera. Pozivamo gospodina Odovića da ne zloupotrebljava svoju trenutnu funkciju koju pokriva, te da ostavi slobodu radnicima da na svoj način iskazuju odnos prema pojedincima, kao i slučajevima koji ovih dana opterećuje i Upravu javnih prihoda i carina, ali i cjelokupno društvo i Vladu Crne Gore.", poručuju iz SNP-a.