Politika

JOKOVIĆ:  Lalošević radio na najčasniji i najpošteniji način

Autor Kristina Stevović Izvor RTCG

Lider Socijalističke narodne partije, Vladimir Joković, rekao je Portalu RTCG da je Vasilije Lalošević, kojeg je Vlada Crne Gore razriješila dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, svoj posao radio na najčasniji i najpošteniji mogući način.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Smjena Laloševića bila je tema i današnjeg hitnog sastanka Jokovića i premijera Zdravka Krivokapića, zbog kojeg je odgođen ranije najavljeni pres SNP-a.

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je jutros da je protiv Laloševića formiran spis predmeta kod Specijalnog državnog tužioca u odnosu na njegov status i Odluku o dodjeli sredstava za sprovođenje programa sportskih organizacija u 2021.

Možda ce vas zanimati

 “Što se tiče prijave, neka ona ide svojim putem. Mi im stojimo za Vasilija Laloševića i mislimo da je radio na najčasniji i najpošteniji mogući način. A ako je Lalošević napravio to što se, on će o tome odgovarati. Što se smjene tiče, mislimo da ona nije bila u redu”, rekao je Joković.

Na naše pitanje da li će smjena Laloševića uticati na odnose u koaliciji uoči najavljene priče o rekonstrukciji Vlade, Joković je rekao: “Razmijenili smo mišljenja i stavove. Vidjećemo kako će dalje biti, ali Lalošević će svakako odgovoriti na napade”.