Politika

URA PITA BEČIĆA: DA LI ZBOG STRAHA OD SNIMKA IZ BEOGRADA NAPUŠTATE EVROPSKI KURS

Autor Jovana Raičević

Rat saopštenjima između građanskog pokreta URA i Demokratske Crne Gore ne jenjava...

Izvor: URA

,,Ako zbog prijetnji beogradskih tabloida o navodnom snimku Alekse Bečića napuštate evropski kurs, onda Vaša partija ne zaslužuje iole ozbiljan odgovor", navode iz Građanskog pokreta URA u odgovoru Bečićevoj partiji.

Iz URE navode da nijesu sigurni da je autor saopštenja Demokrata shvatio njihovo prethodno saopštenje, jer, kako kažu, nijesu mislili na sinoćnji dogovor Bečića iz izolacije i lidera DF-a, već na prošlogodišnji Sporazum lidera tri pobjedničke koalicije.

,,Apsurdno je da o vezama sa Vučićem pričaju oni koji sklapaju tajne dogovore na izmaku prvog Dana srpskog jedinstva", naglašavaju iz URE.

Iz Građanskog pokreta URA dalje navode da i domaća i međunarodna javnost znaju da u Vučićevim fiokama nema našeg potpisa, ali sumnjamo da zbog nekih ozbiljnih ucjena Aleksa Bečić napušta evroatlantski kurs i tjera URU da isto učini.

,,Do sada ste se kao kukavice krili u izolaciji, a sada se krijete iza administratora stranica i tviter botova. Trepnite ako ste ucijenjeni ili ako vam je medijski tim oteo neko iz Statisovih medija. Čuvamo i razvijamo sektor bezbjednosti, rado ćemo vam pružiti zaštitu", zaključuju iz URE.

Tagovi