Politika

DEMOKRATSKI FRONT: SVI PODRŽAVAMO MARKA KOVAČEVIĆA I STOJIMO IZA NJEGOVIH RIJEČI!

Autor Jovana Raičević

"Svi naši poslanici i funkcioneri podržavaju ono što je Marko Kovačević saopštio i svi mi stojimo iza njega", saopšteno je večeras iz DF-a.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Reagovanje DF-a prenosimo u cjelosti:

"Srbe, ovog puta zbog izjava i stavova iza kojih stoje i naši glasači i čitavi srpski narod.

Prevarili su se svi koji su mislili da će Rezolucijom o Srebrenici i orkestriranim sudjenjima ućutkati DF i srpski narod da govori istinu. Razobličavaćemo na svakom mjestu laži i pokušaje da se satanizuje naš narod i njegova borba, kako je to krenulo u čitavom regionu

 Preveliki smo mi narod da bi se povijali pred našim protivnicima. I zato, neka se ne čude poslanici koji su glasali za rezoluciju o Srebrenici zbog neugodnosti koje doživljavaju na granici sa Srbijom, jer su tim činom pokušali da ponize Srbe i Srbiju i da nas proglase nečim što nikad nismo bili.

Da ne pominjemo kakve su još sramne poteze povlačili iz DPS u odnosu na Srbiju i srpski narod. Sa druge strane, u Crnoj Gori, njihovo tužilaštvo, kojim komanduje Milo Đukanović želi da kažnjava funkcionere DF zbog izgovorene riječi.

Pod hitno je potrebna reforma sudstva i tužilaštva, kao i procesuiranje onih koji progone ljude zbog izgovorene riječi.", zaključuje se u saopštenju.