Politika

KLUB POSLANIKA DPS: POZIVAMO GRAĐANE NA MIR I UZDRŽANOST, VLAST DA POKAŽE ODGOVORNOST

Autor Jovana Raičević

Klub poslanika Demokratske partije socijalista pozvao je sve građane na uzdržanost u, kako su naveli, izazovnom bezbjednosnom trenutku.

Izvor: DPS Internet Tim

"Molimo sve naše uvažene građane da se uzdrže od bilo kakve vrste nasilja kao i da ne nasijedaju na provokacije, uprkos tome što su u cijelu ovu situaciju uvučeni ne svojom, već krivicom aktuelne vlasti i njihovih beogradskih mentora. Mnogo je onih koji bi ovih dana da iz Crne Gore vide vijesti o sukobima, ali to neće dočekati, jer znamo da su Crnogorke i Crnogorci, a posebno Cetinjanke i Cetinjani, poznati po mudrosti u najtežim vremenima", saopšteno je iz DPS-a.

Pozvali su predstavnike vlasti čija je, kako su kazali, odgovornost za sve današnje događaje na Cetinju, da se "urazume i adekvatno se odnose prema nastaloj situaciji."

"Građanima koji su danas okupljeni na Cetinju poručujemo: čuvajte mir jer je to naša najveća tekovina, a slobodu i hrabrost ste kako kroz vjekove tako i danas dokazali da posjedujete", zaključuje se u saopštenju Kluba poslanika Demokratske partije socijalista.