Politika

MEDOJEVIĆ: PREMIJER BRUKA SEBE I DRŽAVU, umjesto da HAPSI, on podnosi prijave!

Autor Gordana Bojanić

Predsjednik PzP-a smatra da je nezapamćen slučaju da premijer jedne zemlje podnosi krivičnu prijavu jer, kako kaže, “bruka sebe i vladu i državu”.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“Nikad i niđe nijesam čuo ni pročitao da premijer jedne zemlje, podnosi krivičnu prijavu tužilaštvu. Ovo mora da ga ja Željko Ivanović savjetovao. Da bruka i sebe i Vladu i državu. Premijer treba da pozove ministra policije i da od njega traži hitno hapšenje svakoga za koga postoji osnov sumnje da je izvršio krivično djelo”, poručio je Medojević.

On ocjenjuje da podnošenjem prijave pokušava skrenuti pažnja sa nekih od gorućih tema.

“Osim, ako se Krivi nije dogovorio sa Milom da podižu tenzije, kako bi se na kraju Krivokapić i Bečić i Dritan “pomirili” sa Milom i zajedno ušli u Vladu “pomirenja, mira i stabilnosti”. “Pomirenje” je naša nacija. Treba skrenuti pažnju javnosti sa šverca cigareta, Sky poruka o vezama vrha bezbjednosnih službi i narkokartela, povećanja cijena hrane, eksploziji siromaštva, korupcije u Vladi”, ocjenjuje lider PzP-a.

Poručio je sljedeće:

“Sprdnja od premijera. Sprdnja od vlade. sprdnja od države. P.S. Ko je švercovao 120 tona cigareta u julu i oštetio državu za 11 miliona eura”, zaključio je Medojević.