Politika

SD CETINJE: Negatori crnogorskog bića nijesu dobrodošli

Autor Kristina Stevović

Socijaldemokrate (SD) Cetinja pozvale su predsjednika Skupštine Prijestonice da u najkraćem roku sazove sastanak šefova odborničkih klubova, kako bi “poručili negatorima crnogorskog bića da nijesu dobrodošli na Cetinje”.

Izvor: Promo/Socijaldemokrate

Potpredsjednik cetinjskog Odbora SD Nikola Mijanović kazao je da će im poručiti da njihova politika nije dobrodošla u tom gradu, kao što nije bila ni 90-ih godina.

“Mi danas živimo istorijske momente kada se svi Crnogorci moraju sabrati i ujediniti oko jednog, najvišeg cilja - odbrane crnogorske nacije i identiteta”, poručio je Mijanović.

U tom smislu, kako je naveo, SD podržava i podržaće svaku inicijativu koja ima za cilj objedinjavanje Crnogoraca “oko svetih ciljeva koje su nam u amanet ostavili naši preci”.

Prema riječima Mijanovića, biti 2021. godine na pravoj strani istorije predstavlja ponos svakog Crnogorca, istinski izazov za koji se vrijedi boriti i za koji vrijedi istrajati.

“Ova generacija mora biti dostojna trenutka, vremena i ne smije izdati ono najvrednije što ima - obraz crnogorski”, zaključuje se u saopštenju Mijanovića.

Tagovi