Politika

MEDOJEVIĆ: SASTANAK VLASNIKA MAJBAHA, RAZMJENA ISKUSTAVA U VOŽNJI! DPS PREKIDA BOJKOT I SPAŠAVA BEČIĆA I KRIVOKAPIĆA

Autor Jovana Raičević

Predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević prokomentarisao je jutrošnji sastanak predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i premijera Zdravka Krivokapića.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

 “Sastanak vlasnika Majbaha. Razmjena iskustava u vožnji Milo ima problem sa klimom, a Krivi sa balansiranjem” naveo je Medojević na Facebooku, i dodao:

 "DPS PREKIDA BOJKOT PARLAMENTA I SPASAVA BEČIĆA I KRIVU VLADU!!!

DPS prekida bojkot Parlamenta i postavlja pitanje Premijeru.!!!

Kao što sam i najavio. DPS se vraća u Parlament i spašava Bečića i Krivu Vladu. Prirodno je i normalno da partije koje imaju iste gazde u inostranstvu i koji su slijepi poslušnici globalne duboke drzave , kovergiraju ka političkom savezu.
Jednostavno, MORA da se radi kako Soroš kaze.

Bečić i Krivokapić su manevrom DF usli u neresiv problem. Predsjednika Skupstine i Predsjednika Vlade podrzava samo 14 od 41 poslanika većine. To je jasna kriza Vlade, Parlamenta i kriza legitimiteta Vlasti.

DF je svojim bojkotom Parlamenta samo javnosti pokazao da su DPS, Demokrate. Ura i vlasnici Vijesti pod kontrolom centra moći van Crne Gore i da se radi o ISTOJ POLITICI.

DPS je pod pritiskom ambasada morao da prekine bojkot i spasava redova Aleksu od blokade rada Parlamenta.
DPS je prošlost. On se raspada. Nikad više nece doći na vlast. Ali globalna duboka država je zainteresovana da ostane ista POLITIKA . I posle Mila, Milo.

DpS sa Milom Đukanovicem je previše krupan zalogaj za Aleksu jer zna da ku to birači ne bi oprostili. Ali on računa na Dps bez Mila Đukanovica sa mladim “modernim” snagama Rakočeviv, Zivkovic, Nikolici itd itd.

Čuveno “zdravo” krilo DPS. To je ideja vlasnika Vijesti. Da Milo ode, da oni preuzmu šverc i likrativne poslove , a da politika DPS ostane.

Da se nista ne mijenja, osim konta na njihovim žiro računima.

DPS postavlja pitanje Krivom i tako daje legitimitet krnjoj Skupštini i krnjoj Vladi.

Za ovo narod nije glasao. Ovo je izdaja i prevara biraca. Sad je jasno ko je u dilu sa DPS i zasto DF nije mogao u Vladu.
Sa nama nema dilova iza ledja nasih biraca i naseg naroda. Za nas nijesu glasale Ambasade i Soros.
Ako Aleksa i Dritan zele da vladaju sa podrskom DPS , i ne zele da vrate mandat narodu, koji za to nije glasao, neka to javno kazu i onda nam opet preostaje ulica i protesti.

Samo sloboda ili ništa.", naveo je on.