Politika

VLADA OBJAVILA VIDEO: "MALI PODSJETNIK ZA SVE ONE KOJI SE BRINU DA LI JE PREMIJER ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI"

Autor Jovana Raičević

Vlada Crne Gore danas je na Tviteru objavila, kako su saopštilii, mali podsjetnik za sve one koji se brinu da li je premijer Zdravko Krivokapić čestitao Dan državnosti Crne Gore.

Izvor: Vlada Crne Gore/S. Matić

Vlada je na tTviteru objavila video snimak sa svečanosti organizovane povodom dodjele najvećeg državnog priznanja – Trinaestojulske nagrade, a koja je ova godine održana i kao prijem povodom Dana državnosti.

Krivokapić je tada izjavio da “svi Crnu Goru volimo podjednako i svi živimo za nju i njenu budućnost i ponosimo se njenom slavnom prošlošću”.

“Sabrao nas je 13. jul, onaj datum koji predstavlja osnovu bitisanja Crne Gore i put koji ona gradi i u ovom periodu, koji je vrlo značajan, a to je put budućnosti”, rekao je on,

Dodao je da je danas mjera pobjede moderne Crne Gore razvijanje društva u kome neće biti diskriminacije, u kome će biti zastupljena pravda i uspostavljeni standardi za dostojanstven život svih građana.

“Spremni smo da odgovorimo izazovima i siguran sam da nas čekaju bolja vremena. U to ime, nazdravlje praznik, nazdravlje Dan državnosti”, poručio je predsjednik Vlade.

Krivokapić se ovim povodom oglasio na Twitter-u, navodeći da poruka koja je iskazana i 13. jula 1878. i 13. jula 1941. poruka jedinstva.