Politika

KNEŽEVIĆ I MANDIĆ ĆE BORAVITI U MOSKVI NA POZIV RUSKE DUME

Autor Jovana Raičević Izvor Vijesti

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević boraviće u posjeti Rusiji, nakon što im je stigao poziv iz Moskve s adrese Državne dume Ruske Federacije, iz Komiteta za međunarodnu saradnju, od predsjednika Komitetaa Leonida Sluckog, pišu Vijesti.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kako su kazali iz DF-a Mandić i Knežević su pozvani u posjetu Ruskoj Federaciji sa ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dvije zemlje, navode Vijesti.

Iz DF ističu da predsjednik Komiteta Leonid Slucki, izrazio je očekivanja da će posjeta dvojice lidera DF-a Moskvi i razmjena mišljenja sa poslanicima Državne dume Rusije predstavljati pozitivan doprinos razvoju rusko-crnogorskih odnosa.

“Lideri DF-a, Mandić i Knežević, poziv su prihvatili, i pritom najavili da će, pored svih najavljenih susreta, održati i niz izuzetno korisnih sastanaka sa predstavnicima avio-kompanija, turoperatera i brojnih investitora, kako bi sa svoje strane preduzeli sve na spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori, uz nastojanja da se zaustavi evidentni proces recesije u kojem se država nalazi”, zaključuju iz DF-a.