Politika

DPS: DRŽAVA I GRAĐANI TAOCI POHLEPNE VLADAJUĆE VEĆINE I NESPOSOBNE VLADE

Autor Jovana Raičević

"Ucjene, prijetnje, i nadgornjavanje između Vlade i dijela parlamentarne većine izazvale su kolaps sistema i države i sada kao posljedicu imamo nezakonite i jednostrane odluke kao što je naimenovanje Dejana Vukšića za direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost"

dps
Izvor: DPS Internet Tim

U DPS-u naglašavaju da je takva odluka, donijeta bez prethodno datog mišljenja Skupštine, još jedno od brojnih kršenja zakona od strane najvišeg organa izvršne vlasti.

“Crnogorska javnost već šest mjeseci svjedoči ravnoteži nemoći Vlade i DF. Ucjena se ispostavlja kao glavni element pritiska, što priznaje i sam premijer, a mržnja prema DPS kao jedini preostali zajednički imenitelj”,navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako ističu, posljedica takve vlasti je opšta nestabilnost u državi, dok su građani postali pravi taoci nesposobne Vlade i pohlepne vladajuće većine.

“Svima je jasno da je svaki dan ovakve vlasti, korak ka potpunom urušavanju institucija, totalnoj degradaciji državnog aparata i veoma upitnoj perspektivi Crne Gore”, zaključuju iz Demokratske partije socijalista.

Tagovi