Politika

EVO KAKO IZGLEDA "NEKO SELO" O KOME MINISTAR MITROVIĆ PRIČA

Autor Kristina Stevović

Ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović priznao je sinoć u emisiji Načisto da je njegov sin vlasnik nelegalnog objekta u Budvi. Tvrdnje da taj objekat pripada ministru početkom februara iznio je poslanik DPS-a Petar Ivanović.

Izvor: Vlada Crne Gore/S.Matić

“Ima onih koji kažu da ste Vi lično zainteresovani da se ništa ne ruši nego da sve ostane po principu taknuto maknuto. Funckioner DPS- a Petar Ivanović Vas je javno optužio da ste sami vlasnik nelegalnog objekta u Budvi. Da li je to tačno”, pitao je novinar.

“Nije tačno, ja nijesam vlasnik tog objekta”, rekao je Mitrović, nakon čega je uslijedilo pitanje da li je vlasnik neko od njegove porodice.

“Nije od moje porodice…Vlasnik je sin, koji je posebno domaćinstvo, živi u Budvi. Stanovnik je Budve”, odogovorio je Mitović.

Ministar je kazao da se taj objekat nalazi u “nekom selu”.

“Zove se Komoševine. Jedan dio tog objekta sagrađen je prije 20, 30 godina, pošto je taj prostor udaljen od grada, bilo je seosko područje”, rekao je Mitrović.

Pregledom cijena na sajtovima za nekretnine jasno se vide luksuzni objekti od kojih pojedini vrijede i po više miliona eura.

Evo kako izgledaju neke od nekretnina u tom "zabačenom selu" iznad Budve.

 Više fotografija možete vidjeti na sajtu nekretnina.me.

Možda ce vas zanimati