Politika

MEDOJEVIĆ: ČLANOVI TRILATERALE I MASONI SAVJETUJU VLADU!

Autor Gordana Bojanić

Lider PzP-a, Nebojša Medojević komentarisao je informaciju da je Goran Svilanović glavni savjetnik Vlade Zdravka Krivokapića za ekonomske reforme i evropske integracije

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević


"Vladu Crne Gore savjetuju dva člana Trilaterale i čuvene organizacije globalista i masona -East-West Bridge Goran Svilanović ( saradnik sluzbi bezbjednosti iz Slobovog vremena sa kodnim imenom SOKRAT) i Jovan Ratković specijalni savjetnik za diplomatiju Borisa Tadića. Za specijalnog diplomatskig predstavnika u Berlinu, imanovace Veljka Kustrova , za koga niko od ozbiljnih politickih krugova u Berlinu nikad nije ni čuo, a poznat je kao dio ekipe za “trajno ali organizovano “ zaduženje Crne Gore za 750 mil eura", napisao je Medojević na Fejbuku.

"Izgleda da će politika Krivokapića biti dosledni nastavak slijepog praćenja interesa globalnih fašista i kolonijalne podčinjenosti . Uz jednu veliku razliku, lobisti Đukanovićevog režima su bile ozbiljne i skupe lobističke kuće, a
Krivokapića savjetuju trećerazredni lokalni đilkoši koji su često i agenti nekih službi najnižeg profila. Ako tome dodamo i đakona Simijanovića dobijamo veselu družinu nekompetentnih obmanjivača , prevaranata i lažnih lobista. Koliko će masoni i članovi trilaterale pomoći Krivokapiću i da li je i on pripadnik neke od loza , brzo ćemo se uvjeriti. Koga su ovi savjetovali, politički su brzo propali. Kakav je odnos naše Crkve prema ovakvoj penetracuji masona i pripadnika raznih loza u Vladu , za koju su tvrdili da će biti pravoslavna i hrišćanska?", naveo je Medojević.

Možda ce vas zanimati


Mediji su danas prenijeli da će bivši generalni sekretar Savjeta za regionalnu saradnju i nekadašnji ministar spoljnih poslova državne zajednice Srbija i Crna Gora Goran Svilanović biti glavni savjetnik Vlade Zdravka Krivokapića za ekonomske reforme i evropske integracije.

Svilanović je u izjavi za Pobjedu potvrdio da savjetuje Vladu premijera Krovokapića.

Osim Svilanovića iz Srbije, Vladu Zdravka Krivokapića savjetuje i Jovan Ratković, član predsjedništva Socijaldemokratke stranke bivšeg srpskog predsjednika Borisa Tadića.