Politika

MEDOJEVIĆ O NOVOM NAČELNIKU CB PLJEVLJA: To je vojnik VELJOVIĆA, da mi se izvinu BOTOVI PEROVIĆA i BOŽOVIĆA

Autor Gordana Bojanić

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević komentarisao imenovanje Harisa Đurđevića za načelnika CB Pljevlja

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“U besprizornoj prljavoj kampanji protiv mene koju su vodili botovi sendvičari NVO ‘Ne damo Crnu Goru’ prednjačili su moji Pljevljaci. Toliku količinu mržnje nikada do sada nijesam doživio. Ja sam odmah znao ko su veseli likovi koji su plaćeni da pišu najogavnije laži o meni. Znao sam i i ko su nalogodavci i finansijeri ove sramne kampanje. Evo sada im je njihov Zdravko postavio Harisa Đurđevića za načelnika CB Pljevlja. Najodanijeg vojnika Veselina Veljovića, ostrašćenog srbofoba i progonitelja učesnika litija i mrzitelja svega pravoslavnog!”, napisao je Medojević u saopštenju.

Lider PzP je upitao rektora cetinjske Bogoslovije Gojka Perovića i v.d. rektora Univerziteta Crne Gore Vladimira Božovića da li će mu se izviniti za neviđenu pljuvačku kampanju koju su njihovi botovi vodili protiv njega?

“Šta će reći Gojko Perović, Vladimir Božović i njihovi poslušnici na ovu odluku Zdravka Krivokapića? Da li će njegove MIM stranice i botovi sendvičari priznati da je Medo bio sve u pravu? Da li će se izviniti Nebojši Medojeviću zbog neviđene pljuvačke kampanje?”, upitao je Medojević.