Politika

KNEŽEVIĆ TRAŽI SASLUŠANJE SEKULOVIĆA: Ako neko treba da podnese ostavku, to je on

Autor Kristina Stevović

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević, najavio je da će inicirati saslušanje ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića.

Izvor: Twiter/Milan Knežević/printscreen

On je to objavio na Tviteru, nakon što je pripadnik Vojske Crne Gore, potpisan kao Rajo Čanjak, isto na toj društvenoj mreži objavio da su on i još jedan pripadnik VCG pretučeni od strane demonstranata u Bogetićima, i to “naočigled policije”.

“Poštovani gdine premijeru, samo da znate da nije Vaša ćerka jedina imala neprijatnosti danas, već sam ja kao oficir Vojske ove države i još jedan pripadnik Vojske pretučeni od strane crnogorskih komita naočigled policije u mjestu Bogetiće. Može li biti gore i sramotnije od ovoga”, tvrdi Čanjak u odgovoru na video snimak koji je objavio premijer.

Na ovo je reagovao Knežević.

“Obavještavam ministra Sekulovića poznatijeg kao Batistuta, da ću zbog prebijanja Raja Čanjaka oficira VCG od strane Komita, uz prećutno saučesništvo policije, inicirati njegovo saslušanje na Odboru za bezbjednost. Ako neko treba da podnese ostavku onda je to Batistuta”, naveo je Knežev na Tviteru.