Obratio se Premijeru

MEDOJEVIĆ: NAKNADNA "PAMET" KRIVOKAPIĆA UVREDA ZA MENE I PZP, PREMIJER ZNA ZAŠTO ME NIJE POZVAO NA SASTANAK

Autor Jovana Raičević

"Ako stalno govoriš istinu, ne treba ti dobro pamćenje. A istina je da je sekretarica Krivokapića u petak, na sastanak u subotu, sa liderima DF-a, pozvala Andriju i Milana. Mene nije. I to je sva istina. Krivokapić zna zašto nije sekretarici rekao da mene pozovu."

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

To je na svom Fejsbuk profilu poručio lider PzP-a, Nebojša Medojević.

 “Tek nakon mog javnog saopštenja u subotu ujutru, da me Premijer nije pozvao na sastanak, i nakon obavljenih razgovora sa Milanom i Andrijom, u subotu u 13:30 nakon poziva sa nepoznatog broja (na koje se ja tradicionalno ne javljam) dobio sam poruku od sekretarice Krivokapića da se čujemo oko sastanka. Vjerovatno je na tim sastancima bilo riječi i o meni, pa je Krivokapić naknadno shvatio da je napravio grešku”, ističe u saopštenju.

Medojevič kaže, da što se njega tiče sastanak sa liderima DF-a je već završen i ja na njega nijesam pozvan.

“Ovu naknadnu pamet Krivokapića, razumijem na isti način, kao izostanak poziva, koji je u petak upućen Andriji i Milanu. Nastavak politike ignorisanja uvreda, nepoštovanja prema PzP-u i meni lično, kao lideru parlamentarne stranke bez čijih 5 glasova ne bi bio izabran za Premijera”, jasan je predsjednik PzP-a.

Naglašava, da PzP više neće tolerisati ove petljavine, lažavine, intrige, prevare, ogovaranja iza leđa od strane Krivokapića.

“Od izbora u Nikšiću, Vlada više nije ekspertska, niti nestranačka, već manjinska Vlada URE i Demohrišćanske stranke u osnivanju i PZP će odnos prema zakonskim projektima ove Vlade utvrđivati na osnovu kompatibilnosti sa Programom PzP i DF”, rekao je on.

Nećemo glasati za nijedan zakon u Skupštini, sugeriše Medojević, dok se ne usvoje tužilački zakoni koje smo predali u proceduru u Skupštini, uključujući i budžet.

“I ako se usvoje tužilački zakoni, podrška budžetu će zavisiti od toga koliko je ispoštovan program PzP i DF i izborna obećanja biračima.Sastanci sa Krivokapićem su se pokazali besmislenim jer on ne drži riječ niti poštuje PzP ni DF. Sve naše nesuglasice i ogromne razlike spreman sam sa Krivokapićem da razjasnim javno u TV duelu”, zaključuje medojević.