Politika

DAMJANOVIĆ: NE DAMO DA RUŠE NAŠU KUĆU, SPREMNI SMO NA SARADNJU

Autor Gordana Bojanić

Evropski tim za Nikšić spreman je da sarađuje sa svima koji promovišu i istinski se zalažu za otvoreno građansko i društvo jednakih šansi za sve, kazala je nositeljka te liste Sanja Damjanović.

Sanja Damjanović, kandidatkinja za poslanicu liste "Odlučno za Crnu Goru! - DPS Milo Đukanović"
Izvor: DPS Crne Gore

„Hajde da radimo zajedno, jer nigdje nema ljepšeg života nego u svojoj kući. Našu kuću treba da popravljamo, znamo to, dobili smo lekciju. Ali, našu kuću ne treba da rušimo i nećemo dati da se ona ruši“, poručila je Damjanović.

Ona je, na konferenciji za novinare, rekla da vjeruje u pobjedu na izborima u Nikšiću u nedjelju.

„Želim da poručim svima koji to ugrožavaju da prestanu to da rade, jer nama nijesu potrebne tenzije. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji promovišu otvoreno građansko društvo, društvo jednakih šansi za sve“, navela je Damjanović.

Damjanović je kazala da Demokratska partija socijalsita (DPS) ima više od 60 hiljada članova i da je u toj partiji najveći intelektualni potencijal.

„Pogledajmo rezultate koje je postigla Crna Gora, i to naši građani vide“, navela je Damjanović.

Kako je kazala, nakon raspada bivše Jugoslavije Crna Gora je bila zadnja ekonomija, a neposredno prije situacije izazvane koronavirusom ona je bila prva ekonomija u regionu.

„Bili smo zemlja koja je dostizala najbrži ekonomski rast, lider u evropskim integracijama, stabilna i sigurna destinacija za investitore“, rekla je Damjanović.

Prema njenim riječima, Crna Gora izgleda kao biser na Balkanu i to nije bez razloga.

„Postali smo članica NATO. A ko je te rezultate gradio? DPS je bio na čelu Crne Gore 30 godina, pa da vidimo ko za ove rezultate može da kaže da je to nešto negativno“, navela je Damjanović.

Ona je pozvala sve one koji kritikuju da se pridruže, ali da se ne „ruši temelj, odnosno sve ovo što je DPS mukotrpno i dugoročno gradio znojem“.

Tagovi

DPS