Politika

DPS: KRIVOKAPIĆ, BRATIĆKA I SPAJIĆ ŠOKIRALI GRAĐANE NEODGOVORNIM PONAŠANJEM

Autor Jovana Raičević

"Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, ministarka Vesna Bratić i ministar Milojko Spajić nijesu dorasli odgovornosti koju nose njihove javne funkcije niti su moralno dostojni da ih obavljaju", saopštili su iz DPS-a

DPS(1)
Izvor: DPS Internet Tim

"Današnjim nepoštovanjem epidemioloških mjera na sahrani crkvenog velikodostojnika, prisustvovanjem epidemiološki visokorizičnom događaju, skidanjem maske i ljubljenjem kovčega, šokirali su građane Crne Gore.

Crna Gora je zemlja koja je na vrhu liste država sa najvišom stopom smrtnosti i zaražavanja. Crna Gora je država u kojoj je vakcinacija kasnila dva i po mjeseca, građani su zaključani po svojim kućama, mnogi privrednici ne rade, njihove porodice su na rubu egzistencije zbog toga što su oni onemogućeni da se bave svojim poslom u ovim složenim epidemiološkim uslovima. Više od hiljadu građana je preminulo, sahranjeni su pod posebnim mjerama koje je ova država propisala, van ustaljenih običaja, uz prisustvo jedne ili dvije osobe.

U takvim okolnostima, danas su premijer i ministri ponizili svoje građane, pokazali svu svoju oholost i potpuno odsustvo empatije. U svijet su poslali sliku da se na čelu ove države nalaze neodgovorni klero-fanatici koji u ovako složenim okolnostima, zanemaruju činjenicu da su formalno izabrani da obavljaju najsloženije i najodgovornije funkcije u državi, kojih očigledno nijesu dostojni." , navodi se u saopštenju DPS-a.