Politika

MARKOVIĆ: CRNA GORA SVAKOG DANA OSTAJE BEZ VELIKOG BROJA LJUDI, ZATVORITE GRANICE I UKINITE ZAKLJUČAVANJE GRADOVA

Autor Jovana Raičević

"Crna Gora svakog dana ostaje bez velikog broja života. Prošle godine ponovio sam više puta da je ljudski život najdragocjeniji, i da je njegova odbrana od kovida 19 prvi i najvažniji zadatak", napisao je poslanik DPS-a Duško Marković na svom Tviter nalogu.

Izvor: Vlada Crne Gore/E.Idrizović

 "Crna Gora svakog dana ostaje bez velikog broja života. Prošle godine ponovio sam više puta da je ljudski život najdragocjeniji, i da je njegova odbrana od #COVID19 prvi i najvažniji zadatak, na kojem su tadašnja Vlada i institucije uspijevale i pružale adekvatan odgovor."

"Zatvaranje gradova i ograničavanje kretanja unutar CG, nije dalo rezultat i treba ga ukinuti. Umjesto toga -zatvorite granice za sve koji nemaju PCR test ne stariji od 48h; uvedite obavezno nošenje maski u zatvorenom i na otvorenom, uključujući i sredstva javnog prevoza...", napisao je Duško Marković, i dodao:

"I ograničite kretanje u grupi na dvije osobe osim za roditelje sa djecom. Odavno je trebalo stručnije i odlučnije postaviti zdravstveno-bezbjednosne mjere, jer se jedino znanjem i odgovornošću mogu sačuvati život i zdravlje kao najvrednije dobro.", zaključio je Marković na Tviteru.