Politika

DAMJANOVIĆ: Za tri mjeseca su urušili sistem, živimo u konstantnom strahu! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić

Aktuelna vlast je za svega tri mjeseca degradirala i urušila državni sistem koji svojom nesposobnošću vode ka totalnoj blokadi, napravila brojna krivična djela, a obiljem neznanja o nadležnostima i ovlašćenjima kršila zakone i Ustav Crne Gore, kazala je Sanja Damjanović

Sanja Damjanović
Izvor: Vlada Crne Gore/gov.me/S. Matić

"Uspjeli su nas preko noći zadužiti 750 miliona eura, i o tome obavijestili tvitom. Nijesu bili u stanju da obezbijede vakcine, čime su dramatično ugrozili javno zdravlje naših građana i prouzrokovali brojne ljudske gubitke. U Univerzitet Crne Gore indokrinirali su velikosrpstvo i izvođače radova projekta "srpski svet"", saopštila je Damjanović.

Kako je kazala, aktuelna vlast olako je likvidirala i ugasili crnogorski nacionalni i ekononski brend avio kompaniju Montenegro Airlines.

"Živimo u konstantnom strahu i tenzijama izazvanih nacionalističkim divljaštvom", dodala je Damjanović.

Ona je istakla da su to samo neke od mnogih podlih zloupotreba, ali i elementarnog neznanja i nepoznavanja načina funkcionisanja državnog aparata od strane članova Vlade.

"Nikšić se današ još jednom nalazi na braniku odbrane naše države. Lokalni izbori u našem gradu su prelomni momenat kad Crnu Goru moramo vratiti daljem razvoju, prosperitetu i evropskom putu napretka. Težnju ka takvom rezultatu oslikava raznolik sastav naše koalicione liste koja predstavlja Evropski tim za Nikšić", navela je Damjanović.