Medojević o ANB-u

MEDOJEVIĆ: NALOGODAVCI PRISLUŠKIVANJA LIDERA OPOZICIJE SU BRAĆA ĐUKANOVIĆ!

Autor Jovana Raičević

"Bivši direktor Nacionalne agencije za bezbjednost Dejan Peruničić nije nalogodavac nezakonitog tajnog praćenja i prisluškivanja lidera opozicije", saopštio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Ali ova vesela Vlada to ne smije ni da izgovori, a kamoli da procesuira bracu Đukanovic. Jer sa njima ima neku pogodbu.
U ANB se ne desavaju nikakve reforme, već samo aktivnosti da vlasnici Vijesti preuzmu kontrolu nad sluzbom. Radi ostvarivanja svojih politickih, ekonomskih i drugih interesa.

Još jednom upozoravam vlasnike Vijesti da se ne igraju sa tako osjetljivom službom i da ne sukobljavaju međusobno operativce.

To su pokušavalo razni lideri DOS i njihovi moćni savjetnici, posle 5. oktobra, pa je sve završilo krahom bezbjednosnog sistema i ubistvom Premijera, u kome su ucestvovali upravo agenti DB, a po svemu sudeći i nekih stranih službi.

Neka se vlasnici Vijesti igraju sa Vladom, zar im nije dosta ta igračka. Nacionalna bezbjednost je suvise ozbiljna stvar da bi se sa njom igrali neki iskompleskirani i isfrustrirani novomomponovani medijski tajkuni.

I još nešto. Glavni operativac DpS i Peđe Boškovica u ANB koji je dostavljao podatke portalu UDAR je Mihailo Martinović, koji je sada najbliži saradnik Vukšića i koji špija svoje kolege novom sefu. Njega su u službu doveli ljudi veoma bliski braći Đukanović, sa kojim je u rodbinskim vezama." , napisao je on na Fejsbuku.

Možda ce vas zanimati