Politika

Brčvak o Davidovićevoj tvrdnji da je nudio novac Abazoviću: TO NIJE TAČNO, A U CG ZNAJU KO JE KO!

Autor Ana Božović Izvor Standard

Humanitarac i biznismen Hajriz Hačko Brčvak je u izjavi za Standard demantovao navode nikšićkog biznismena Dake Davidovića koji je rekao da je Brčvak nudio 21 milion eura lideru URE Dritanu Abazoviću kako bi promijenio stavove u vezi sa formiranjem nove vlade.

Izvor: MONDO

“Naravno da to nije tačno, ja ne znam toga čovjeka i takve stvari ne komentarišem. Smatram da ljudi u Crnoj Gori znaju ko je ko. To je valjda nekakva politika, a ja se u nju ne razumijem niti me intersuje. Mene intreresuje svaki čovjek, to je moja misija i nemam drugih interesa”, rekao je kratko Brčvak Standardu u telefonskom razgovoru.

Davidović je intervju hercegnovskoj televiziji rekao da su sa novcem “udarali po Dritanu” ali da je on “tvrda vjera” i da nije popustio.

“Trebalo je da se napravi jedan veliki pritisak na Dritana Abazovića. Ja ću vam reći jednu veliku istinu koju Abazović do večeras nije saopštio. Prvo su udarali po Dritanu Abazoviću sa novcem. 21 milion eura mu je davao ovaj naš dobrotvor iz Njemačke, što šalje poneki respirator, Bavčar mislim da se zove, da se on malo upristoji, promijeni facu… Posle toga oni su njemu nudili kule i gradove, ali nijesu znali da je Abazović jedna tvrda vjera, da tu nema nazad, da čovjek tog kalibra ne može da se kupi za mekinje”, kazao je Davidović za Novi TV.