Politika

ZAVRŠEN SASTANAK PREDSTAVNIKA SNP-a SA KRIVOKAPIĆEM: Partije će dobiti mjesta po dubini

Autor Ana Božović Izvor Antena M

Mora se sve uraditi da Crna Gora 2. decembra dobije Vladu koja će demontirati cijeli sistem koji nije bio dobar, poručeno je iz SNP-a nakon sastanka sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

“Sastanak je buo u konstekstu toga. Dogovorili smo se da nastavimo dalju komunikaciju i to je pozitivno apostrofirano. Nadam se da će političke partije shodo partijskom učešću dobiti mjesta po dubini. Mi ćemo uraditi sve za šta smo se svih decenija borili. Sastanak je bio kooperativan i na pravom smo putu da 2. decembra kažemo da u Crnoj Gori više nikad neće biti isto kao što je bilo do tada. Nova vlast će pokzati odgovornost i prema svojim biračima i prema svim građanima Crne Gore”, kazao je Vasilije Lalošević.

Kaže kako je suviše rano govoriti o mjestima.

“Nakon sjutrašnjeg sastanka šefova poslaničkih klubova mi ćemo napraviti spisak. Pratićemo zakonsku regulativu. Imamo ljude koji bi pokrili odgovorne pozicije ali u ovom trenutku bi bilo neodgovorno da zahtjevamo bilo kakva imena. Po dubini u ovom trenutku ne bih išao. Neka niko ne brine od naroda Crne Gore da promjena neće biti. Biće ih”, poručio je on.

Podsjetimo, sastanku nije prisustvovao lider SNP Vladimir Joković.