Politika

"Crno na bijelo": Hitno otkriti odgovorne za dešavanja u Pljevljima!

Autor Ana Božović

Koalicija “Crno na bijelo” pozvala je organe javnog reda i mira da hitno reaguju i otkriju odgovorne za dešavanja u Pljevljima.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Iz te koalicije najoštrije su osudili dešavanja u tom gradu, verbalne napade na člana Socijaldemokrata i kamenovanje prostorija Islamske zajednice.

Pozivamo organe javnog reda i mira, ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veselina Veljovića na hitnu reakciju i otkrivanje počinilaca, jer u suprotnom, smatraćemo ih odgovornim za sve te incidente”, navodi se u reagovanju.

Iz “Crno na bijelo” podsjetili su da je lider te koalicije Dritan Abazović sa saradnicima u utorak obišao Pljevlja i da je imao niz sastanaka sa predstavnicima Islamske zajednice i građanima te opštine.

Oni su kazali da mržnja i podjele nijesu imanentne ni građanima Pljevalja, niti građanima Crne Gore.

Iz koalicije “Crno na bijelo” rekli su da su razdor i podjele proizvod “sumanute politike odlazećeg režima, koji se sada hvata za slamku spasa”.

Niko se ne smije osjećati poraženim i imati strah od bilo koga nakon održanih izbora osim onih koji su se ogriješili o zakon“, istakli su iz koalicije “Crno na bijelo” .

Iz te koalicije pozvali su građane Pljevalja da ne nasijedaju na jeftine provokacije od bilo koga da dolaze.

Različita politička uvjerenja ne smiju biti okidač za bilo kakve incidente i nerede, ili netrpeljivosti“, poručili su iz koalicije “Crno na bijelo”.