Politika

Marković: NEĆE PROĆI pokoravanje Crne Gore radi tuđih interesa

Autor Gordana Bojanić

Nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru DPS – Milo Đukanović”, Duško Marković u sklopu kampanje za parlamentarne izbore, obratio se članovima Opštinskog odbora Petnjica, aktivistima i uglednim građanima ove opštine.

Izvor: DPS

„Život naših ljudi, posebno vas na sjeveru, zaslužuje značajno unaprjeđenje. To smo stavili u naš program prije 4 godine, i ispunili ga bez izuzetka. Stotine miliona eura kroz različite projekte uložili smo u sjever naše zemlje”, poručio je Marković.

On je najavio i nove investicione projekte za unaprjeđenje razvoja ovog regiona i putne infrastrukture Petnjice i cijelog bihorskog kraja.

„U narednom mandatu Vlade koju ćemo mi konstituisati, naš prioritet će biti putni pravac Bioča-Petnjica-Trpezi-Kalače, koji će cio bihorski kraj otvoriti prema sve četiri strane svijeta”, kazao je on.

Marković je pozvao građane da 30. avgusta ocijene učinke politike DPS-a i Vlade i to ne samo na planu investicija i razvoja.

„Neka ga cijene i zaposleni, i penzioneri, i korisnici socijalnih davanja kroz njihova primanja koja ni dan nijesu zakasnila, koja su povećavana i koja neće biti smanjivana koliko god trajala aktuelna kriza. Neka naš rad ocijene i omladina i sportisti, kojima smo u cijeloj Crnoj Gori stvarali sve ono što nijesu imali zadugo unazad”, kazao je Marković.

Nosilac izborne liste Demokratske partije socijalista, govorio je i o ciljevima političkih protivnika i naglasio da njihova namjera da pokore Crnu Goru zarad tuđih interesa, neće proći.