Politika

Lazović: Ne pratimo Mandića, u Budvi sam bio privatno

Autor mondo.me

Pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović na konferenciji za medije kazao da je u Budvi boravio iz privatnih razloga, a sve što je uradio njegov tim u tom gradu bilo je u skladu sa zakonom

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

Objasnio je da je on u Budvi prije deset dana bio zbog porodičnog ručka.

”Mi smo uključeni u zbivanja u Budvi od onog trenutka kada se Tužilaštvo proglasilo nadležnim. Sve aktivnosti koje preduzima specijalno policijsko odjeljenje je po nalozima SDT-a. Mimo toga, ama baš ništa i nije korektno moje kolege nazivati parapolicijskim snagama”, kazao je Lazović.

Upitan da prokomentariše navode o praćenju Andrije Mandića, Lazović je kazao da su to obične spekulacije.

”Bez obzira na kontraverze koje su bile prisutne na račun mojih kolega i moje porodice želim da istaknem da su to samo obične spekulacije i neistine koje su prisutne ovih dana. Biće toga još koliko hoćete. Ni oni koji to pišu u to ne vjeruju. Mi smo već napravili zahtjev preko Interpola, tražicemo od kolega iz Republike Srpke informacije ko su te osobe koje su pratile Mandića. To su neistine”, kazao je on.

Kako je dodao, ni Mandić ne vjeruje u ono što kaže.

”Specijalni rat i hibridne prijetnje doživaljavam savkodnevno, ali me ne nerviraju puno. Ne pridajem važnosti pojedinim prijetnjama. Ne bih govorio od koga dolaze”, kazao je on.

Možda ce vas zanimati